Sunday, February 28, 2010

Mgg lepas adalh mgg yg mementkn buatku wpun bukn aku yg berlari di padang tp terpaks turun utk make sure atlit2ku wujud utk semua acara. Kalah menang adat pertandgn jd ku x kisah atlit ku x menang tp ku nk lihat semuanya bersemangat dn memberi sepenuh komitmen utk rumah kami. Sepanjg mgg ini penghasilan susuku merosot. Ku turun ke pdg pg dan ptg 8pg 3 ptg. Wakt2 tu adalah masa pump susu. So bila ku ponteng jadual ku dh jd lain. Dgn keadaan memikirkn atlit2 ku susu ku ini x mau keluar. Tiap kalì ku mengepm susu ku terpaks stimulate nipple utk hasilkn let down tu. Rupany dlm kesibukan tu ku terlupa minum air. So sblm ku tido ku minum satu tumbler pjg utk pastkn susu cukup utk danial malam tu. Juga ku terpaks bngn kul 3 pg memerh susu dgn tersengguk2. Tp ku puas dpt susukn danial sepenuhny. Ku dh buat silap 2 kali dlm menyusukn anak tdk kali ini. Ku perlu kuatkn semangt demi utk anak ku. Kalu dr segi lain ku x dpt buat yg terbaik dlm bab ini akan ku pastikn akan ku usahakn. Minta kekuatan dr Mu ya Allah.

Sunday, February 21, 2010

↲ ni la dia fav food darwish. Dia mintaku buatkn cupcake so ku letak la kek tu dlm acuan kecil cm ni. Then letak hiasan skit hehe. Diorg suka siap x cukup minta buat lagi...

TAHNIAH utk khai yg baru langsungkn wedding semalm. Mintk maaf sgt2 sbb lambt sampai coz kami dr klang blk umah mak mertua. Tambh ngan sesat sepattutny blh sampai sblm kul 4. Nak dtg lebih awal maklum saja la sampai umah mak mertua dah kul 11.20 pm. Darwish ada taekwndo sampai kul 10. Masing2 x puas lg nk brmain2 ngan mbahnya. X nak la pulak mak mertua ku terasa blk kejap aja. Tp memandgkn ku dah bnyk miss kawan2 kawin lepas zohor kami cuba la utk sampai sblm majls berakhr tp dek kerana sesat sampai kat sana nengok pengantn laki dah x pakai uniform segan plak nk turun tp dah sampai. X pe la turun la just utk ucp kn selmt pengantn baru kt khai dan isteri. Terima kash bnyk2 pd khai yg still pelawa kami utk makan wpun tika tu mereka dok sibuk kemas dewn malu plak rasany. Thanks bnyk2 pd ahli keluarga khai yg siap tlg hidangkn kuih2 ngan air sekali kt kami. Dan rupany peramah juga wife khai ni sudi beramah mesra ngan kami siap pengantin plak yg ambk gambr kami sefamily, tq nurul huda. Nampakny khai memg suami yg rajin la habis satu dewan tu disapuny. semoga korg berbhagia hgg ke hujung nyawa...

Saturday, February 20, 2010

Wednesday, February 17, 2010

kereta rosak

hari ini hubbyku bawa ku ke ke bank cimb bayar loan rumah, pos office ambil bungkusan (buku kain danial).then we all pegi Kamdar kat jln Tar utk cari uniform sek Awish tapi dah habis saiz 12. After that hubbyku bercadang utk belanja ku di pappa rich. tapi sampai sana x jadi plak. Bila kami nak balik x leh start kereta. kebetulan plak CNY ni semua kedai x buka lagi. yang ada cuma proton servis... sebelah ngan kereta kami yg rosak tu. Allah dah permudahkan kerja kami. Nak x nak terpaksa la baiki kat sana kena tukar fuel pump RM650 lebih kurang... Sambil tunggu kereta siap hubbyku belanja ku minum dan makan roti bakar kat pappa rich finally. kataku pada husband, tu la dalam keta tadi abang ada cakap yg abg ada duit lebih dan bercadang nak tukar kereta. tgk.... waja kita dah merajuk! Anyway susah senang kita bersama bang...

Suprise!

On 8 feb lalu ku dah berjaya suprise kn husband ku. Thanks a lot to kak mas (F&N) and committe yg bersusah payah organize small suprise party tu ... kat hotel Eastin kat pj tu coz husbandku sedang berkursus on his birthday. LOVE u!

;;