Tuesday, March 31, 2009

Aku nak berazam nak bagi baby yg ke3 ni fully breast feedg. rasa sedih sebb darwish dan sara cuma berthn 6 bulan je... itupun bnyk bagi formula. So aku mest beli benda2 cam ni utk pastikn misi aku berjaya!!!

Petang ni kitaorg akan serah cek dari bank pd owner. petang ni jugk dgn sahny kami akan miliki D-6-4 Permai Ria Condo. FUhhh tingginy tapi itulh hakikatny kalau aku nak terus dok kat bt permai ni. Dah rasa selesa nk g sek dekat nak hantr ank g nursery dekat. tapi yg x best skang jam kat atas flyover yg baru tu... jadi lambt la sampai sekolah. aku harap semua ni akan segera berakhr bila pembinaan komuter tu siap.

Kesian sara

Sara selalu minta nak pakai subang. so hari tu kami bawa Sara kat poh kong jusco kepong. Mula2 dia tak nangs 1 minute kemudian baru nangs. anyway, sayang kata kan nak cantik... tahan yea. sekarang hari2 mintak nak subg miskey. g poh kong stock habis kena order leceh la...

baru belajar

sekarang tengah dok beljr wat bunga kat tudung dari nareha dan suzana. antara rakan2 seperjuanagn salm shopping tudung kak linda, kak tilah, yati dll.... tudung dah bnyk beli tu, bila nak jaht bung tu? heheh

survey

tengah survey2 barang2 baby. rasa cam nak beli semua yg new one. bg semangt sikit utk beranak hehehh

Kawan2 Btn

Sori kawan2 yg satu BTN sebb lambat post gambr2 kita...

sibuk dan x de idea sejak pregnnt kali ke 3 ni. Syukur alhamdulillah baby dalam perut aku ni aktif betul. may be sebb laki (doc scan 2 kali) macam darwish dulu. sama juga tanda2 cam darwish muka aku penuh dgn pimple. tapi skrg dah masuk 7 bulan, pimple pun dah kurg sikit cuma tinggal parut.

;;