Saturday, December 13, 2008

penat and bzy...

skrg x de masa sgt nak bukak blog ni. sibuk nak habis kn marking paper... dah la skrg x larat sgt. alahan katakan... sibuk gak utk alang kawin balik hr tu x dan lgi siapkan hantrn dia baru separuh. sambg lg balik nant.. ni belum habis 2 tugas tu dah menunggu tugs baru, biasa la akhir thn ni wat jadual plak. kerja2 orientasi ting 1 pun blm habis lagi. matilah aku kalau pn norsiah sound aku nak tgk... pening laaaa ... tapi aku akan kuatkan semngt utk siapkan everythg. tq so much to my beloved hubby yg sgt2 memahami. ni dah sebulan tak masuk dapur ni.... (dah siap nant baru publish gambar hantaran)

3 comments:

a_Jay said...

mak aiii..bz nyer...
mengalahkan 1st lady hihihi...
alang tu sapa? ida ke akma? dieorg bt ape skrg? dah besar semenye kan...kite ke yg tue?

nkab said...

alang tu akma... ayin meh la umah aku 27 ni blh kita jumpe rindu.. tak blk ganu ke

a_Jay said...

My lil sister is getting married too...on 18/12-this coming thurs. kalu dah ade kat trg time tu jemput la ek.

Post a Comment